Излезе безплатно демо на Mafia III (видео)

3
7

Ако сте се съмнявали дали искате да опитате Mafia III, 2K Games ще се опита да ви убеди да я играете безплатно от днес. Новото демо включва цялото първо действие от играта и е достъпно за конзолите PlayStation 4, Xbox One и персонални компютри.

Изглежда издателят се опитва да привлече максимално внимание към своята игра, след като пуска безплатния епизод заедно с първото платено DLC: Faster, Baby!. То включва нова история и нови локации за изследване (цял нов град Синклер Периш), където главният герой Линкълн заедно с новия персонаж Рокси Лаво се съюзяват, за да се противопоставят на корумпирания режим на властния шериф „Слим“ Бюмонт. Естествено, DLC-то няма да е достъпно на безплатното демо, което покрива само първото действие, но в случай, че решите да закупите играта, прогресът ви ще бъде прехвърлен към пълната версия.

Mafia III първоначално излезе през октомври миналата година и автоматично се превърна в най-бързо продаваното заглавие в историята на 2К Games, закупено около четири и половина милиона пъти в първата седмица. За съжаление обаче последвалото положение не бе увенчано с успех, тъй като след първата седмица бяха купени само половин милион повече нови копия. Според критиците играта се отличава с иновативна истроя и герои, но геймплеят не е променен много в сравнение с предишните части. Така че 2К Games залага големи надежди в пускането на безплатно демо и издаването на DLC-то.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
3 Автори на коментарите
AzhenЪъъ как се казвахassa Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
assa
assa

Половин година след премиерата вече смятат, че играта им е достатъчно оправена, че да не откаже всеки за 20 мин игра с бъговете си. Не е ли малко късничко за демо?

Ъъъ как се казвах
Ъъъ как се казвах

По добре е да се изтегли като торент 🙂

Azhen
Azhen

Не си заслужава… нищо общо с предишните Мафии , тая е пълна боза.Виж в Youtube сравнение на Mafia II и III и само колко години ги делят.