Излезе видео на oще една от първите PS5 игри – Quantum Error

0
486

Новата PlayStation 5 още не е излязла, но феновете вече питат кои ще бъдат първите ексклузиви за конзолата. Изглежда една от ранните игри, адаптирани специално за нея, ще бъде научнофантастичният хорър Quantum Error. Засега можем да видим само първия тийзър към новата игра в YouTube. Студиото TeamKill предупреждава, че материалите са записани в самата игра и са още в много ранен етап на разработка. Това означава, че не предават напълно реалния геймплей. Въпреки това играта изглежда обещаващо.

Quantum Error няма да бъде ограничена само до последното поколение конзола. Тя ще бъде съвместима и с предишната PlayStation 4. Quantum Error ще съпровожда първите игри за PlayStation 5 като Godfall, Lord of the Rings: Gollum и Watch Dogs: Legion.

Quantum Error е второто заглавие на студио TeamKill след първия му дебют Kings of Lorn: The Fall of Ebris. Играта бе издадена и за персонални компютри, но в момента се съмняваме, че това ще важи за втората игра. Тя е част от договор със Sony и поне на първо време е резервирана само за PlayStation 5.

Новата платформа PS5 се очаква да излезе по празниците тази година, въпреки глобалната криза от COVID-19, потвърди Sony. Компанията обаче изрази съмнения, че разработчиците могат да се забавят с издаването на своите нови игри. При конкуренцията в лицето на Xbox Series X също няма промяна в плановете.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари