В края на миналата седмица Gathering Tree публикуваха първо геймплей видео към TFM: The First Men, симпатичен сим, съчетаващ традиционни за жанра елементи, RPG механики, стратегия, фентъзи и ангажираща история.

Започвате като господар на първите хора на вашата малка територия, която постепенно разгръщате и населявате, развивайки вашата колония с всякакви причудливи персонажи, които впоследствие изпращате на опасни мисии към неизвестното с цел завземането на още територия. Самите ваши герои имат свои собствени характеристики и отличаващи ги особености, които се развиват във времето. Доброто съчетаване на тези характеристики на вашата група герои ще има съществено значение при всяка мисия и съответно ще е гаранция за вашия успех или провал.

„TFM: The First Men е 4X стратегия в реално време, чието действие се развива в един силно наситен фентъзи свят, в който безброй възможности очакват вашите собствени Адам и Ева в тяхното приключение, обхващащо едно поколение. Играещите ще могат да избират пътека на развитие между тяло, ум, душа, самоличност и сърце със стотици възможности за своите герои, с които ще изградят цивилизация. Те ще изследват един свят, който е изпълнен с множество митични зверове, култури и персонажи, докато в същото време управляват своето поселище, занимават се с дипломация или водят войни. Всяко едно преиграване ще предложи своя уникална история и преживяване, като всеки направен от тях избор ще има своето отражение през епохите“, гласи анонса на играта.

Турското студио обещава, че при излизането на играта в Steam – някъде в началото на следващата година – ще бъде осигурена и пълна поддръжка на Steam Workshop, така че да може да създавате ваши собствени истории и приключения.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари