В края на миналия месец Fntastic обявиха, че тяхната втора игра The Day Before няма да излезе по план – в началото на март, а чак през ноември. Причината за това не е стандартната в подобни случаи – нуждата от повече време за довършителни дейности по самата игра, а юридически казус. Оказва се, че макар и да анонсираха The Day Before още през 2021, Fntastic забравили да регистрират търговската марка на играта. Което някой междувременно направил. Вероятно става дума за някаква форма на опит за изнудване или кой знае. Предстои да видим, но да се надяваме, че всичко ще приключи нормално. Това не попречи на хората от Fntastic да ни представят първо геймплей видео към The Day Before. То е с продължителност от десет минути и ни представя различни аспекти на играта. Основното в него се явява изследване на света на The Day Before. Заедно с това виждаме и част от враговете, които ще срещнете, както и персонализирането на оръжията и инвентарната система.

Fntastic е малко студио с голяма душа и уникален модел на развитие. Основано през 2015 от двама братя в най-студения град на планетата ни Яркутск, работата във Fntastic се осъществява основно от хора, разположени в различни точки на Земята, като голяма част от тях са доброволци. На страницата на студиото откриваме, че към настоящия момент за Fntastic работят над 200 души от 30 националности.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари