Излезе голямо обновление за We Happy Few

0
294

Помните ли We Happy Few? След дълъг престой в Early Access, играта на Compulsion Games (Contrast) излезе при стабилен предварителен интерес и привлича приличен брой поклонници. Създателите ѝ не забравят периодично да подобряват представянето ѝ с издаването на чести обновления, а заедно с тях и нови характеристики и елементи – нещо, което се случи и в началото на тази седмица.

Става дума за обновлението под номер 1.7, което внася аркадния режим и доста нови неща. Самият аркаден режим е пакет, който носи със себе си три нови режима: Survival, Night’s Watch и Sandbox.

Сървайвъл режима е това, което може да се очаква от името му, като със Survival, Compulsion се завръщат към корените на играта, но този път – с нещо повече от това. „Ще е нужно да ловувате за храна, вода и подслон и ще трябва да впрегнете най-доброто от себе си в стелт, крафтинг и комбат уменията си, които имате на ваше разположение, докато издържите в Уелингтън Плейс. Оценяването се базира на времето на оцеляване, но за да запазим нещата мистериозни и вълнуващи, ние представяме също така и начин да се избяга от острова“, пишат студиото.

Ако пък искате да видите какво е да играеш от другата страна и да поступате няколко „даунита“ без притеснение, то Night Watch е режима за вас. Посредством него влизате в ролята на не кого да е, а на Констабъл Констабъл, най-злия и покварен полицай, съществувал някога.“В качеството си на полицай, и на мъж, натоварен с висока отговорност, ще трябва да пазите всички даунита извън града чрез як бой, докато не забравяте никога да не оставате без Джой. Всяка нощ е все по-трудна и трудна, като орди от даунита заливат града. Надградете оръжията си, вземете си Джой и пазете улиците далеч от даунита! Всичко това с огромна, доволна усмивка на лице“, обобщават Compulsion.

Що се отнася до сендбокс режима, то той ще ви даде пълната свобода да правите това, което си искате в Уелингтън Плейс без да се притеснявате кое е „грешно“ и „правилно“. Точно, както винаги сте искали.

„Това не е режим, зависещ от уменията ви, а по-скоро по-мирно преживяване, създадено за играчи, които искат свободата да създават свои собствени версии на Уелингтън Плейс. Така че, ако искате да струпате 50 трупа във ваната или просто да разгледате един твърде необичаен, процедурно генериран свят, това може да е за вас. С един цял арсенал от чийтове на ваше разположение – хаосът в този режим не знае граници“, твърдят от студиото.

И не на последно място, освен редовните фиксове на по-малки и по-големи проблеми, за които им е докладвано, Compulsion въвеждат предварително менюто за сезонния пропуск и първото DLC, което се подготвя да излезе – нещо, за което от студиото обещават да говорят по-подробно съвсем скоро.

Пълният списък с промени, може да намерите тук.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за