След продължила цели пет години Kickstarter кампания и куп неизвестности, Yes, Your Grace беше анонсирана официално в края на миналата година от Brave At Night, студио, съставено от едва петима човека.

Тази седмица играта излезе, а с нея се появи и премиерното видео към нея. То идва на фона на забавна фолк-метъл мелодия и в него виждаме някои от неволите, през които му се налага да минава вашият герой – цар и владетел, съпруг и баща, той трябва да балансира по изкусен начин всичките свои роли, за да са добре децата, сити и доволни неговите поданици, враговете – далеч от крепостните стени, царицата спокойна, а котката да си мърка спокойно край огнището.

„Yes, Your Grace разказва историята на Даверн, средновековно кралство, управлявано от крал Ерик. Мястото на действие на играта е поставено в измислен свят, в който чудовища и мистични практики, вдъхновени от славянския фолклор са нещо обичайно. Селяните ще ви молят за вашата помощ по различни техни проблеми – от това да изпратите някой да се пребори с чудовищата, които разоряват добитъка им и от липсата на достатъчно забавления в селата. Някои идват просто да ви разсмеят, а други с трудни задачи за решаване. Вашето семейство е важно също и по време на цялото ви царуване ще се налага да ви подкрепяте във всички техни борби. Ще се срещнете с благородници от всякакъв вид: ще се нуждаете от помощта им, за да спечелите предстоящата битка, но някои от тях може да ви накарат да вършите мръсни номера, ако искате съюза между вас да се запази. Едно нещо е ясно: няма да е лесно да поддържате всички щастливи“, гласи анонса на играта.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари