Независимият разработчик VM Gaming анонсира безплатно демо към своята следваща игра – RPG стратегическият симулатор Blacksmith Legends.

В Blacksmith Legends влизате в ролята на човек, наследил малка ковачница и вашата задача е да я развиете с времето. Ще трябва да майсторите различни неща, да изработвате свои собствени рецепти и да променяте съществуващите такива, да се превърнете в герой в очите на хората или в истински, неподправен злодей, да се съревновавате с останалите ковачи в кралството, да впечатлите или ако успеете – да свалите от трона вашия крал! Играта ще ви представи различни предизвикателства и мисии, които да завършвате. Ще може да поемете по мрачния път на черната магия и станете ученик на злото или да вършите добрини и всички да ви уважават.

Демото към Blacksmith Legends ще ви представи пролога в играта, а задачата ви тук ще е да поемете контрола над рецептите си за направата на различни неща, да управлявате добре своите работници и работилница и да ги защитите срещу възможни неприятности, които могат да споходят кралството.

„Здравейте, прескъпи фенове и играчи. Днес съм наистина развълнуван да обявя, че моето демо вече може да се играе. След няколко седмици на тестване, оправяне на бъгове и подобряване на играта, смятам, че тази версия е стабилна и работи добре“, пише създателят на играта на страницата на Blacksmith Legends в Steam, откъдето може да свалите и споменатото демо.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари