Излезе дългоочакваната кръпка за Uncharted 3

0
103

Игралното студио Naughty Dog пусна дългоочакваната кръпка за хитовото заглавие Uncharted 3. Една от най-важните промени е добавянето на нова опция за алтернативно прицелване, тъй като от текущото има масови оплаквания, информира Eurogamer.

Новият метод за прицелване ще бъде достъпен само при режима на игра за един играч. Геймърските форуми се напълниха с оплаквания малко след дебюта на Uncharted 3. Няколко от феновете на играта дори бяха поканени в централата на Naughty Dog, където имаха възможност да кажат какво не им харесва. На геймърите беше дадена възможност да играят Uncharted 3 пред създателите на играта, които на живо променяха някои от вътрешните настройки на заглавието, докато направят нещата такива, каквито ги искат гостите. Резултатът от съвместната работа е видим в новоизлязлата кръпка.

„Благодарим ви, че играете и че бяхте достатъчно търпеливи да ни изчакате да направим кръпката, която пуснахме за вас. Голяма част от ъпдейта е базирана на обратната връзка с играчите. Продължавайте и занапред да споделяте впечатленията си с нас.”, се казва в официалния блог на Naughty Dog.

Обновлението качва версията на играта до 1.02 и освен оправяне на проблемите добавя нова анимационна сцена за геймърите, които са в режим на единична игра. Направени са множество фини настройки на геймплея, сред които е забавяне на скоростта на бягане с 15%, когато то е съчетано със стрелба.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари