Tribetoy и Beep Games, Inc. се похвалиха, че олдскул аркадния им шутър Bartlow’s Dread Machine вече е достъпен за игра на Xbox One и PC чрез Steam.

Появила се по-рано това лято в етап на „ранен достъп“, Bartlow’s Dread Machine е шестата и финална част на забавното приключение. В чест на появата на играта, двете студиа представиха и премиерното видео към играта, което може да видите по-долу.
„С действие, което се развива изцяло в зората на електрическата ера, Bartlow’s Dread Machine хвърля един или двама играещи срещу правителствени агенти в серия от сблъсъци през Ню Йорк, Сан Франциско и по целия континент, докато се опитват да спасят отвлечения президент Рузвелт от силите на злото. Но внимавайте, зли сили са тръгнали по петите ви!“, четем в анонса на играта.

Bartlow’s Dread Machine поднася приличен пакет със съдържание с шест свята, 52 оръжия и безброй костюми. Можете също така да отключите реплики на популярни исторически фигури, като генерала-зомби Къстър, Никола Тесла, Ани Оукли др.

„Искахме да създадем нещо, което не сме виждали преди и осъзнахме, че съществува известно припокриване между аркадните шкафове от началото на XX век и видеоигрите, като последните до голяма степен заемат мястото на първите, така че реално искахме да ги комбинираме“, споделя при анонса за излизането на играта Матю Хостъри, директор на дизайна в Tribetoy.

1 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари