Студиото Rockstar Games публикува в интернет втория трейлър на бъдещата игра Red Dead Redemption 2 и започна да приема поръчки за закупуването на играта, която вместо тази есен, ще излезе през пролетта на 2018 година.

Създателите на тази игра са същите хора, направили Grand Theft Auto V и първата част на Red Dead Redemption, и сега обещават на геймърите епична история на Дивия Запад с огромен атмосферен свят, който ще осигури незабравими емоции и усещания не само от сюжета, но и от онлайн мултиплеър режима, който според слуховете, ще напомня на GTA 5.

Клипът показва, че играта е посветена на приключенията на престъпника Артър Моргън (Arthur Morgan) и бандата Ван дер Линде (Van der Linde), които ограбват банки и влакове, воюват и се занимават с кражби в суровото сърце на Америка, за да оцелеят. Типична картина на уестърн – красиви пейзажи, колоритни персонажи и гореща стрелба.

Да си припомним, че Red Dead Redemption 2 трябва да излезе за nextgen конзолите PlayStation 4 и Xbox през пролетта на 2018 година. Точната дата ще бъде обявена по-късно и засега не се знае дали ще има версия за персонални компютри.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари