Ето нещо, което изглежда много добре, но вероятно сте пропуснали в световния поток от гейм новините. Steel Arts Software анонсираха PS4 версията на своята следваща игра – Grey Skies: A War of the Worlds Story – с изцяло ново видео. Атмосферата, цялостната визия, самата идея, че ще има игра по „Война на световете“ на Х.Г. Уелс са изключително вълнуващи. И това ще стане факт съвсем скоро, понеже играта излиза на пети в Steam.

За съжаление обаче не знаем много около Grey Skies: A War of the Worlds Story, като самите Steel Arts не публикуват много подробности за играта на своя сайт. Това, което е известно е, че Grey Skies: A War of the Worlds Story ще залага силно на стелт елементите и крафт механики, както и това, че главният герой ще получава ъпгрейди, с които ще подобрява значително способностите си. Играта излиза за PC, PS4, Xbox One, както и за следващото конзолно поколение.

„Grey Skies: A War of the Worlds Story е стелт базирана сингълплейър приключенска игра, която ви изпраща директно в разгара на марсианска инвазия. Играйте като Харпър и преживейте нейната лична история, която се развива по време на най-значимото събитие в човешката история. Базирайки се на великата творба на Х.Г. Уелс, вие получавате възможността да посетите английската провинция и да се срещнете отблизо с паметни концепции, като черния дим, червените бурени и разбира се всевластната Бойна машина и нейния топлинен лъч!“, гласи анонса на играта.

5 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари