Сигурно като на мен ви се е сторило леко дразнещо представянето на Godfall. Тийзър, от който нищо не схващаш, продължително мълчание от страна на Gearbox, след което още един тийзър, от който не става ясно нищо и пак мълчание. Играта беше първата от анонсираните за следващото конзолно поколение и това е факта, поради който цялата тази работа взе да става леко дразнеща. Е, вече имаме и нови (първите бяха представени през август) геймплей кадри от Godfall. И определено може да се каже, че чакането си е заслужавало.

Тази седмица Gearbox Publishing и Counterplay Games публикуваха не едно, а две нови видеа към играта, които ни я представят в пълния ѝ блясък. Първото ни показва малко синематика и бой с бос от Godfall, докато другото се фокусира над едно от централните оръжия в играта, което може да имате, ако поръчате предварително Godfall.

„Аперион е на границите на пълното разрушение. Вие сте последния от валорианските рицари, богоподобни воини, които разполагат с Valorplates, легендарен набор от брони, които ви превръщат в неудържими майстори на близкия бой. Врежете се във враговете си, докато препускате към елементните светове в опит да предизвикате безумния бог Макрос, който ви очаква на върха. Влезте в света на Godfall, първия си по вида лутър-слашър, меле-екшън RPG“, четем в краткия анонс на играта.

Godfall излиза в края на годината за PC в Epic Games Store и за PS5.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари