Излезе ново съдържание за EVE Online

3
47


Създателите на EVE Online анонсираха излизането на нов пакет със сериозен обем съдържание под формата на безплатен експанжън.

Tiamat ще добави към играта наистина доста ново съдържание в лицето на нови врагве – The Drifters, както и нов космически кораб от клас „разрушител“, нови корпоративни инструменти, както и множество подобрения към геймплея и технически обновления. Tiamat ще добави и нов баланс на оръжията, звукови и аудио ефекти, и др.

„След появата на Circadian Seekers в New Eden, нова и зловеща заплаха се промъква от тъмнината. Независимо от мотивите им и техните намерения, без съмнение Capsuleers ще играят важна роля в техния план. Предупреждаваме ви, че трябва да сте особено бдителни, ако осъществите контакт с тях“, пишат разработчиците от CCP Games на страниците на играта.

Circadian Seekers бяха представени в играта на по-ранен етап, като блуждаещи дронове, които обикалят космическото пространство в търсене на астероиди и други обекти. И помнете, че сблъскате ли се с дрифтъри, то най-добре е да изчезнете оттам възможно най-бързо – освен, ако разбира се, не се намирате на борда на боен кораб.

Що се отнася до новия разрушител – Svipul Destroyer  – оръжието му може да сменя три различни тактически режима във всеки един момент – Defensive, Propulsion и Sharpshooter – предлагайки впечатляващи бонуси във всеки един от тези режими.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари