Излезе ново DLC за Uncharted 4

0
16


Naughty Dog
анонсира излизането на следващото DLC за Uncharted 4. След появата на Lost Treasures – първото DLC, насочено към мултиплейъра в A Thief’s End, студиото публикува New Devon вчера. Допълнението идва под формата на безплатно обновление за всички и включва нова карта – една от най-големите, по които студиото е работило досега. Тя ще ви отведе към изоставена пиратска колония, предлагаща множество открити пространства и вертикални структури, но също така и тесни пространства и възможността за воденето на близък бой.

Заедно с New Devon ще бъдат представени и набор от подобрения към мултиплейъра, което ще включва нови начини за печелене на „реликви“ и отключването на допълнителни артефакти. „Вече ще можете посредством завършването на предизвикателства да придобивате Relics със завършването и печеленето на мачове. Освен това добавихме премиумни DLC скинове и готови костюми към Vnaity Chests, давайки шанс на играещите да отключат различни предмети на по-ниска цена“, споделя при анонса на New Devon Скот Лоу от Naughty Dog.

Пач 1.12 (идващ с New Devon) ще се погрижи за феновете на по-динамичния екшън с обновление, насочено към Ranked Team Deathmatch  и нови награди за Сезон 2. Също така, този месец ще пристигне ново обновление за Uncharted 4, което ще добави още една карта, начини за персонализиране на героя ви, игрови типове и още много неща.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари