Излезе премиерното видео към новия CoD

0
150

Call of Duty: WWII вече бе анонсирана и мнозина са вперили поглед в Sledgehammer, за да видят, дали завръщането към темата за Втората световна война ще проработи за дългогодишния хит на Activision.

Издателят вече сподели, че играта ще е обусловена от по-мрачен тон и ще акцентира над реалистично предаване на битките и действителността, връзката между бойните другари. Дали играта ще оправдае обикновено завишените очаквания към CoD предстои да разберем, когато играта излезе в началото на ноември.

Наскоро Майкъл Кодри, основател на Sledgehammer, даде бегъл поглед над някои от основните характеристики в CoD: WWII за VG24/7. Така например един от режимите тук ще е War, който ще прилича на Operations в Battlefield 1, като акцент ще е поставен над историята, а всеки отбор ще може да се възползва от асиметрично изградени карти и интересни цели.

Headquarters пък ще бъде социално пространство, което може да използвате, за да си отдъхнете за кратко между отделните битки, да общувате с други играещи и да споделите вашите успехи с помощта.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари