Преди броени дни Ubisoft поставиха точка на последното засега приключение на асасина с Assassin’s Creed Valhalla – The Last Chapter. Заедно с него беше публикуван и Shared History, мисия, свързваща Valhalla със следващата игра от поредицата – Mirage. Тук Ейвор се среща с Рошан – майстор-асасин и наставник на Басим, който ще е централна фигура в Assassin’s Creed Mirage. Освен свързваща история между двете игри, Shared History ще е едно от събитята, които ознаменуват 15-годишнината на Assasin’s Creed.

Ден след появата на обновление 1.6.2, включващо The Last Chapter, Shared History и други изненади, Ubisoft публикуваха ново видео към играта, обобщаващо двегодишното пътуване на Ейвор и началото на новото ѝ приключение. Но освен това, видеото разкрива и организирания безплатен уикенд за игра на Assassin’s Creed Valhalla. Той ще се проведе от 15.12 до 19.12.2022. Скоро след края на този безплатен период пък ще получите още нещо безплатно – официалната дреха на младия Ецио с Young Ezio Outfit – същата, с която е облечен Ецио да Фирензе от Assassin’s Creed 2.

Valhalla, най-успешният във финансово отношение Assassin’s Creed, се явява крайъгълен камък за сериите. По-рано тази година Ubisoft разкри Infinitty, проект, който цели да обедини всички преживявания от поредицата. По време на Ubisoft Games Showcase бяха представени и четири от бъдещите заглавия от поредицата – HEXE, Jade, Red и Mirage. Освен това стана ясно, че студиото възнамерява да промени цикъла на издаване на игрите от поредицата, който ще бъде удължен с цел доставянето на повече стойност и съдържание, но и с мисъл за работната натовареност на разработчиците в студиото.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари