Излезе премиерното видео към Blood & Wine

0
4


Остава седмица до появата на последното приключение на Гералт Blood & Wine и по този случай CD Project Red публикуваха изцяло ново видео, което да ви запознае със света на пакета с допълнително съдържание за The Witcher.

„За по следен път влезте в ролята на професионалния убиец на чудовища ”Гералт от Ривия и изследвайте Тосент, отдалечено и недокоснато от войната кътче, в което ще разкриете ужасяваща тайна, криеща се зад убийствата, извършвани от чудовище”, гласи официалния анонс към Blood & Wine. Освен съдържанието в експанжъна, студиото издава огромен пакет с обновления и дребни фиксове към The Witcher 3, като подробен списък с промените може да очакваме около появата на Blood & Wine.

Студиото държи да напомни, че Blood & Wine представлява самостоятелна история, която е независимо от The Wild Hunt, но има разлики, ако играете допълнението преди или след като сте завършили основната игра, CD Project не искат да издават в какво се състоят разликите. Освен това ще може да пътувате от Тосент до основната карта, като препоръчително е героят ви да има ниво 34-35 за базисната игра и 64 New Game+.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за