Излезе премиерното видео към Ni No Kuni 2

0
125

Броени дни ни делят от излизането на Ni no Kuni II: Revenant Kingdom и Level-5 са готови с премиерният трейлър, който ни въвежда в света на играта. А той е огромен, прекрасно нарисуван с белега на работата на Ghibli (макар и да не е замесено пряко в работата по тази игра, то някои от художниците, работили по Wrath of the White Witch са си тук), както и вълшебната музика на Джо Хишаиши.

В Nino Kuni II влизате в ролята на Ивън, който е прокуден от своето царство след организиран преврат от неговите врагове. В изгнание той иска да построи ново кралство, което да обедини другите царства, създавайки една мирна и просперираща империя, а вие ще трябва да му помогнете в неговото приключение.

Играта получи изключително високи оценки от медиите и без съмнение феновете на жанра ще получат невероятен подарък, с който да се забавляват дни и седмици наред (продължителността на играта надхвърля 50 часа). „Магическа игра“ я нарече IGN Spain, „Ni no Kuni II: Revenant Kingdom е RPG приключението, което сякаш впръска слънчева светлина във вените ви“ (Gamesradar+), „Трудно е да не се влюбиш в Ni no Kuni II“, написа Attack of the Fanboy, а от PlayStation Universe я нарекоха „чисто величие“.

Играта излиза този петък.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари