Излезе премиерното видео към Our World is Ended

0
81

Red Entertainment и PQube Limited публикуваха премиерно видео към Our World Is Ended. Играта излиза по-късно този месец в Япония за PC, PS4 и Nintendo Switch. Очаква се дебюта ѝ за Северна Америка и Европа да е скоро след това. Our World Is Ended излиза в Steam и за конзоли.

Интересната игра е визуална новела, която се появи първоначално в Япония за Vita. Новата версия на играта ще включва 30% повече съдържание през цялата история в сравнение с оригинала, като са добавени над два милиона японски йероглифа текст, а освен това има и допълнително съдържание за след края на играта под формата на нови герои и техните истории. Към настоящата версия на Our World Is Ended ще бъдат добавени възможността за проследяване на историята и направените избори, също така.

„Our World is Ended проследява историята на Judgement 7, екип от млади разработчици, които работят по гейм енджин от напълно нов тип, наречен W.O.R.L.D. Когато носите шлем за допълнена реалност, тази революционна програма променя всичко пред очите ви в реално време. Когато Рейджи, временният директор на проекта изпробва програмата по улиците на Асакуса, той улавя момент от тревожното бъдеще на града. Може ли това да е глич просто или е нещо, което е знак за реални събития, които тепърва ще се случат? Подозренията му се потвърждават, когато членовете на Judgement 7 се оказват в капан между реалността и фантазията. Герои и създания от техни предишни игри са влезли в този свят и заплашват да се превърнат в реалност. Градът е на път да бъде пренаписан и съдбата му виси в запазването на баланса и във вашите ръце“, гласи анонса на играта в Steam.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари