Излезе фен филм по Mass Effect

3
7

Феновете на Mass Effect бяха изненадани приятно преди няколко дена, когато научиха за излизането на лайв-екшън фен филма Red Sand. Red Sand: A Mass Effect Fan Film е създаден от студенти от Програмата за дигитално видео към Университета по съвременни технологии в Темпе, Аризона, а самият филм е озвучаван не от някой друг, а от самия Марк Миър — гласът зад капитан Шепард.

Филмът разказва предисторията на известните серии. Действието във филма се развива 35 години преди появата на капитан Шепард и разказва за откриването на древни руини на Марс. Оставени от мистериозната извънземна раса на Протеанците, останките са ценна находка, която разкрива изключително напреднала технология и доказателство за наличието на мощния Нулев елемент (Element Zero) – енергиен източник, толкова мощен, че надминава и най-смелите представи на човешкия ум.

В търсене на начин да разгадае тайните на руините, изследователският екип на доктор Авероес се сблъсква с банда престъпници – ловци на съкровища, които живеят в пустинята на Марс и желаят руините да останат за тях.

Пристрастени към Нулевия елемент, който те приемат под формата на наркотик с кодовото име „Червен прах“ (Red Sand) и им дава телекинетични биотични свръхсили, престъпниците са решени на всичко само и само руините да останат под техен контрол, заедно с богатото находище на Нулев елемент в техния център. На техния път обаче се изпречват полковник Джон Грисъм (Марк Миър), полковник Лили Сандхърст (Ейми Сиърси) и екип от отряд Alliance, които имат за задача да защитят руините, каквото и да стане. Залогът е твърде висок, за да може нашите герои да изоставят руините, направят ли го – човечеството загубва шанса да открие тайните на галактиката.

Филмът:

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
0 Автори на коментарите
kilarapedrotERROR85 Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
kilara
kilara

Супер яко.Анимацията на движенията и устните при говор и вообще на всичко е просто невероятна.От Bioware до колкото помня казаха,че със MassEffect трилогията свършва историята за Commander Shepard,но смятат да продължат да правят игри развиващи се във вселената на MassEffect.Дано скоро да пуснат нещо дори още по-добро от MassEffect поредицата.

pedro
pedro

Е яка е анимацията, защото не е анимация, а са актьори 🙂

tERROR85
tERROR85

Като излезе массефект 3 толква я хвалеха че ме запалиха да я тествам но аз не мога да започна направо 3 та та част и затова ги изиграх и трите. Дотогава не бях чувал за масефект не знаех какво представлява но докато играех всичко ми беше някак познато някак се едно съм го виждал някъде. Чак след като я изиграх се сетих къде навремето имаше един сериал Вавилон 5 толква много са взели от него в масефекта. Иначе историята наистина е много добра а и като цяло играта е супер добре направена.