Излезе 360-градусовия интерактивен трейлър Hitman: Visit to Marrakesh

0
5

Сравнително новите 360-градусови трейлъри постепенно се превръщат в тенденция. Вече излязоха подобни видеоклипове за игри като Just Cause 3, Assassin’s Creed Syndicate, Total War: Warhammer, а сега към тях се присъедини и Hitman.

 

Новият видеоклип Hitman: Visit to Marrakesh е с продължителност точно 100 секунди и показва новото ниво, действието на което се развива в Маракеш и в което геймърът може да се оглежда и придвижва с помощта на компютърната мишка или клавиатурата (WASD).

Новият 360-градусов видеоклип не е създаден просто за красота, а добавя в трейлъра много нова и доста необичайна информация. В пасивен режим, без управление на виртуалната камера, геймърът пропуска голям брой интересни моменти.

А когато се оглежда наоколо, поглежда нагоре и настрани, ще може да види Агент 47, дегизиран в различни костюми, който се опитва да се слее с околната среда и обстановка. Виждат се и характерните особености на нивото, които дават възможност то да бъде преминато по няколко алтернативни начина.

 

Третата част на Hitman трябва да излезе днес. Агент 47 се намира в столицата на Мароко за изпълнение на мисията „Позлатената клетка“, в рамките на която трябва да се премахнат банкера Клаус Странбърг и генерал Реза Зайдан, добре охранявани от елитни гардове.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за