Ubisoft представи какво предстои за The Crew 2 след излизането на играта

0
181

Нови автомобили всеки месец, чести обновления и добавянето на съдържание ще са част от следпремиерното представяне на новия The Crew.

Ubisoft съобщи какво може да очакват закупилите си The Crew 2 след излизането ѝ на 29-ти юни. Всеки месец играта ще получава по две нови превозни средства. Те ще са безплатни за всички, но тези от вас, които са си закупили сезонния пропуск, ще получат достъп до тях седмица по-рано от останалите. Заедно с това, ако вече сте си осигурили сезонния билет, в деня на излизането на играта ще получите три ексклузивни возила. И освен това, притежателите на Motor и Gold изданията (в които е включен сезонния пропуск) получават достъп до играта три дни преди официалното ѝ излизане.

„В добавка към новите превозни средства, екипът ни е отдаден на това да поднася също нови преживявания към играещите. Нови „живи“ обновления ще се публикуват на всеки три месеца след пускането на играта, които ще добавят нови характеристики, дисциплини и дейности“, пишат Ubi. Първото такова обновление ще пристигне през септември, а името му ще е Gator Rush. То ще добави към играта ховъркрафти, пет нови возила и нови събития.

През декември в играта ще бъде добавен и PvP. А особено радващо е, че всичко, което ще излезе след дебюта на играта ще е безплатно – без микротранзакции, сандъци с плячка и подобни. Ще могат да се печелят с игрова валута само.

Съвсем скоро ще бъдат открити и регистрациите за откритата бета, за която може да научите повече тук.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари