Излязоха два нови постера на Monster Hunter – филмовата адаптация на играта

1
315

Предстоящия филм Monster Hunter се похвали с два нови тийзър-постера, които разкриват малка част атмосферата и стилистиката на адаптацията.

На постерите виждаме главните актьори Tony Jaa и Milla Jovovich, всеки от който носи оръжие, което е пряко вдъхновено от известната и широко одобрена поредица на Capcom. Jaa, който играе Ловецът, държи „лъка на Великия ловец“, а Jovovich (в ролята на лейтенант Artemis) държи гигантски меч, още познат като „Giant Jawblade“. Пустинната обстановка, в която се намират героите, се основава на изгледа на Wildspire Wasters, район в Monster Hunter World.

Режисьор на филма е Paul W.S. Anderson, който е известен със филмови заглавия като Mortal Kombat, Resident Evil, Event Horizon. До известна степен ще бъдат внесени промени в сюжетната линия; Artemis и нейното звено от елитни бойци е транспортиран от нашия свят до един друг, изпълнен с чудовища (до голяма степен вдъхновени от игрите), и трябва да си партнират с Ловеца, за да оцелеят и да намерят път обратно към дома.

В предишни изявления Anderson споделя, че всички костюми, оръжия и екипировка на Artemis са базирани изцяло на игрите. До момента всичко, което видяхме се придържа максимално близо до Monster Hunter World, което съвсем не е изненада, имайки предвид огромния успех на играта от самото й излизане.

Филмът влиза в кината на 4 Септември тази година.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари