Излязоха пълните подробности за най-новия герой на Overwatch – Echo

0
308

Малко след вчерашния анонс на 32-рия герой, който ще заеме място на бойното поле в Overwatch, а именно Echo, Blizzard разкриха пълните му умения и възможности; оказва се, че това ще бъде един от най-разнообразните персонажи в играта до момента. 

Echo, която е създадена от вече починалия основател на Overwatch Dr. Mina Liao (очевидно по неин образ), е описана като „адаптивен изкуствен интелект“ с офанзивна специализация, която е „достатъчно гъвкава, за да запълни множество бойни роли по време на битка.“

Echo може да лети свободно, да се плъзга по време на падане и е в състояние да се хвърли напред при необходимост. Нейната основна атака е Tri-Shot, която, както името подсказва, изстрелва три стрели наведнъж в триъгълен образец; това умение се поддържа от Sticky Bomb, което дава възможност на Echo да пусне залп от адхезивни снаряди, които избухват след кратък период на детонация.

Освен това, тя е оборудвана с фокусиращ лъч (Focusing Beam), който може да нанесе много големи щети на опоненти и бариери с по-малко от половин живот, но най-забележителното й предимство е нейният ултимат, Duplicate. Това дава възможност на играчите да се трансформират във всеки член на вражеския отбор и да придобият техните способности, включително и доста ускорена версия на техните ултимати. Тези дубликати ще бъдат визуално различаващи се от истинските герои и ще могат да останат в игра за „доста значителен период от време“.

Поради особеното естество на нейния ултимат, Blizzard предупреждават, че Echo най-вероятно ще се задържи по-дълго в тест сървърите на Overwatch, докато не бъде достатъчно добре балансирана.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари