Беше изключително разочароващо, че толкова отдавна нищо не чувахме за Atomic Heart, интересната игра на Mundfish, в която се преплитат алтернативна реалност, роботи-убийци, огромни пространства и ретро-футуристични елементи, съчетаващи високи технологии със съветска стилистика. Преди време даже тръгна слух, че няма да видим въобще играта, но Mundfish се появиха през лятото на миналата година, за да споделят, че Atomic Heart ще има версии и за настоящето конзолно поколение. Тази седмица е особено радостна за всички, които се чудим какво се случва с Atomic Heart, понеже нейните създатели се появиха в интернет пространството, за да допълнят страницата на играта в Steam с подробности за историята и PC изискванията за Atomic Heart.

Играта ви пренася в една алтернативна реалност, в която Съветският съюз след Втората световна война е постигнал невъобразим технологичен възход. Започнало е масовото производство на хуманоидни роботи, което е променило радикално техния свят. В една от индустриалните зони, където се произвеждат тези роботи се е случило обаче нещо странно: роботите започнали да отказват да се подчиняват на заповеди и е настъпил хаос. Вашият герой е изпратен към секретния обект с цел да разследва случая и да намери изход от ситуацията. Това, което ще затрудни работата ви, а даже и живота ви е, че всеки един робот има тайна бойна програма, която може да се включи по всяко едно време.

Що се отнася до геймплея, то Mundfish не разкриват много за него. От видяното знаем, че той ще е с перспектива от първо лице и ще има шутър и RPG елементи. Заедно с това, ще има и някакви крафтинг механики, които ще ви позволят да създавате оръжия от подръчни материали и други неща. Atom Heart се разработва с помощта на Unreal Engine 4 и все още няма дата на излизане, но се знае, че ще бъде предназначена за поява за PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S и PC в Steam.

По-долу може да видите и споменатите системни изисквания за PC версията на Atom Heart:

MINIMUM:
OS: WINDOWS® 7, 8, 8.1, 10 (64-BIT Required)
Processor: Intel Core [email protected] or AMD FX [email protected]
Memory: 6 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce GTX 780 (3 GB) or AMD Radeon R9 290 (4GB)
Storage: 22 GB available space

RECOMMENDED:
OS: WINDOWS® 7, 8, 8.1, 10 (64-BIT Required)
Processor: Intel Core [email protected] or Ryzen 5 [email protected]
Memory: 8 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce GTX 1060 (6 GB) or AMD Radeon RX 580 (8GB)
Storage: 22 GB available space

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари