Изпробвайте безплатно World War 3 този уикенд

0
653

Ако сте фенове на военните онлайн шутъри и искате избягате за малко от света на Battlefield V, ArmA III или каквото играете, за да видите нещо ново, то може да го направите още този уикенд. The Farm 51 (Get Even, Chernobile VR) анонсира безплатен уикенд за World War 3, техният следващ проект с военна тематика.

Играта беше анонсирана преди година и от тогава се намира в Steam Early Access. Това, което отличава World War 3 от другите подобни игри, смятат The Farm 51, ще е нивото на реализъм във всяко едно отношение – визия, среда, звук, оръжия, сценарии. Играта ще предложи също така много оръжия, превозни средства и висока степен на персонализиране на героите, заедно с правдиво отразяване на модерния начин за водене на бой. World War 3 се отличава с два режима – Warzone, традиционния шутър компонент, и Recon – с акцент върху тактиката и разузнавателните дейности.

„World War 3 се разработва от хора, израснали играейки FPS игри. Те се гордеят със сътрудничеството си с военни професионалисти и с това, че могат да ви предложат най-автентичното модерно шутър изживяване, балансиращо с изключително ангажиращ геймплей. В качеството си на независимо студио, The Farm 51 счита обратната връзка от общността за критично важна в създаването на запомнящи се и забавни преживявания. Те искат да поканят играещите да вземат участие в общото усилие по превръщането на World War 3 в игра, която биха искали винаги да играят“, пишат на сайта си създателите на играта, която излиза тази есен – на 19.10.

Що се отнася до анонсирания безплатен уикенд, той ще се проведе от утре до неделя и може да се включите в него, сваляйки играта от страницата на World War 3 в Steam.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за