Изтече снимка, показваща Kinect 2 в действие

0
22

В гейм индустрията упорито се говори, че Microsoft разработват нов сензорен контролер за Xbox. Досега нямахме нито едно потвърждение за съществуването на така наречения „Kinect 2“. Една публикация в Twitter обаче отприщи море от спекулации относно точно този продукт.

Потребител с име SuperDaE публикува изображение, за което твърди, че показва Kinect 2 в действие. Както можете сами да видите по-долу, на картинката са изобразени възрастен човек и дете, които стоят един до друг. Изображението се отличава с по-голям детайл и по-добро разпознаване на дълбочината на образа, отколкото в първото поколение Kinect.

SuperDaE твърди, че изображението е взето от Durango – набор от инструменти за разработване на следващото поколоние Xbox. Някои дори твърдят, че новата гейм конзола на Microsoft ще носи точно това име. Разбира се, няма как да повярваме в автентичността на едно изображение, публикувано в социална мрежа.

Въпреки това, нещата, които виждам в него, потвърждават други слухове, които се носят от месеци насам по повод следващото поколение Kinect. Говори се именно, че Kinect 2 ще работи с подобрена технология за разпознаване на дълбочината и ще реагира на съвсем слаби движения, които сегашният контролер не може да улови.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари