Илзезе премиерното видео към Call of Duty: Modern Warfare

0
1008

Посрещнете отново познат боен другар и герой в новото видео към Call of Duty: Modern Warfare, което Activision публикува тези дни в Мрежата. Трейлърът се явява премиерно видео за играта, която ще ви срещне отново с капитан Прайс и неговите колеги от специалните части.

Играта излиза на 25.10 за конзоли и PC и независимо, че звучи твърде рано да бъде представен официалния дебютен трейлър, то Infinity Ward и Activision така или иначе вече ни предоставиха достатъчно от геймплея на новия CoD, за да заключим, че феновете на поредицата няма да останат разочаровани.

Независимо от това, че Call of Duty: Modern Warfare носи същото име, като хита на студиото от 2007, тук не става дума за ремастерирана версия на емблематичното заглавие, а по-скоро бележи едно завръщане към корените на поредицата. Играта ще се отличава с това, че темите в нея ще разгърнат дискусията за съвременната война и бойни конфликти без да се страхува да настъпи неподходящия човек по крака. От техническа гледна точка, Call of Duty: Modern Warfare ще може да се похвали с изцяло преработен енджин, с който играта ще достави визуално изкуство, което да ни подготви за следващото конзолно поколение, различни нови механики и режими, като например Spec Ops Survival, Horde-базирано преживяване, Spec Ops режим, нови карти, оръжия, локации и история, за която обаче не знаем почти нищо.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за