Илън Мъск също играе Overwatch, но на персонален компютър

2
4

Играта Overwatch на Blizzard продължава с големи темпове да привлича нови и нов геймъри на всякаква възраст и с всякакви интереси. Оказа се, че гениалният изобретател Илън Мъск също харесва тази видеоигра.

 

Изобретателят и мултимилиардер Илън Мъск е добре известен със своя претоварен работен ден – той успява едновременно да контролира и усъвършенства космическата програма SpaceX, да следи производството на електромобилите Tesla и да координира създаването на вакуумния транспорт на бъдещето Hyperloop и какво ли още не. При всичко това Мъск е намерил време да се запознае с новата онлайн-игра на Blizzard.

Тази неделя милиардерът публикува в своя Twitter акаунт съобщение, с което препоръча на всички излязлата наскоро игра на Blizzard – първият екшън на геймърското студио Overwatch.

 

„Горещо препоръчвам Overwatch от страхотните момчета на Blizzard, особено ако харесвате ултрабърз FPS-екшън“ – написа Мъск.

На въпроса, каква платформа предпочита, за да играе игри, Илън Мъск отговори „Разбира се, че персонален компютър“.

 

Мъск дори прикрепи трейлър от Smosh Games. Оказа се, че и най-известните хора на планетата не само играят компютърни игри, но и гледат клипове в YouTube. Много геймъри, анализатори и обикновени потребители отказват да повярват.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

2 коментара за "Илън Мъск също играе Overwatch, но на персонален компютър"

avatar
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Azhen
Azhen

Че като са известни хората да не би да са богове ? Аз съм сигурен че ВСЕКИ човек с достъп до интернет поне веднъж е гледал нещо в Youtube.

Много ми е интересно обаче какви са параметрите на машината му , предполагам че ще са „космически“

Agentpat™
Agentpat™

Едва ли компютъра му е нещо космическо. Такива хора, по принцип, са изключително заети и всеки техен ден е буквално разпределен по минути. Просто физическо време не им остава, за да подхранват някаква геймърска, или друга, мания.