Илън Мъск също играе Overwatch, но на персонален компютър

2
56

Играта Overwatch на Blizzard продължава с големи темпове да привлича нови и нов геймъри на всякаква възраст и с всякакви интереси. Оказа се, че гениалният изобретател Илън Мъск също харесва тази видеоигра.

 

Изобретателят и мултимилиардер Илън Мъск е добре известен със своя претоварен работен ден – той успява едновременно да контролира и усъвършенства космическата програма SpaceX, да следи производството на електромобилите Tesla и да координира създаването на вакуумния транспорт на бъдещето Hyperloop и какво ли още не. При всичко това Мъск е намерил време да се запознае с новата онлайн-игра на Blizzard.

Тази неделя милиардерът публикува в своя Twitter акаунт съобщение, с което препоръча на всички излязлата наскоро игра на Blizzard – първият екшън на геймърското студио Overwatch.

 

“Горещо препоръчвам Overwatch от страхотните момчета на Blizzard, особено ако харесвате ултрабърз FPS-екшън” – написа Мъск.

На въпроса, каква платформа предпочита, за да играе игри, Илън Мъск отговори “Разбира се, че персонален компютър”.

 

Мъск дори прикрепи трейлър от Smosh Games. Оказа се, че и най-известните хора на планетата не само играят компютърни игри, но и гледат клипове в YouTube. Много геймъри, анализатори и обикновени потребители отказват да повярват.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

2 коментара за "Илън Мъск също играе Overwatch, но на персонален компютър"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка
Azhen
Azhen

Че като са известни хората да не би да са богове ? Аз съм сигурен че ВСЕКИ човек с достъп до интернет поне веднъж е гледал нещо в Youtube.

Много ми е интересно обаче какви са параметрите на машината му , предполагам че ще са “космически”

Agentpat™
Agentpat™

Едва ли компютъра му е нещо космическо. Такива хора, по принцип, са изключително заети и всеки техен ден е буквално разпределен по минути. Просто физическо време не им остава, за да подхранват някаква геймърска, или друга, мания.

wpDiscuz