Инките са следващата цивилизация, влизаща в Civ 6: Gathering Storm

0
238

Gathering Storm, следващият голям експанжън за Civilization VI, ще е наистина значимо допълнение към така или иначе огромния свят на играта. След като разбрахме за входа на Канада в него, тази седмица бяха представени инките, които намират отново място в поредицата.

Инките са ръководени от Пачакути, лидерът, отговорен за превръщането на кралството на Куско в същинската империя на инките, която познаваме от учебниците по история. Империята на инките бива рекламирана като идеална за тези играчи, които предпочитат изолационистката политика, поради спецификата на терена и облагите, които те ще могат да извлекат ползите от плочките с планини и вътрешните търговски пътища.

Уникалното подобрение на инките са терасираните ферми, които могат да се поставят в различна среда и ви дават храна, а поставени в близост и обединени дават като резултат допълнителни бонуси. Поставени до планини, те осигуряват повече храна, а до акведукт – повече производство.

Уникалната бойна единица се нарича урак’ак. Те могат да атакуват двукратно с един ход.

По-долу може да изгледате стрийм, който беше излъчен вчера и прави обзор на инките.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари