Инсталираха видеоигри в тоалетната на лондонски бар

0
37

Английски бар направи революционно за игралната индустрия нововъведение, като инсталира в мъжката тоалетна видеоигри, за които не е необходим допълнителен контролер, тъй като всички мъже така или иначе вече си имат по един. Посетителите в лондонския бар могат да управляват видеоиграта докато пикаят, чрез направляване на посоката на струята, предаде Digital Trends.

Заведението The Exhibit се намира в южната част на Лондон, а в тоалетната му има нелоша селекция от забавления. Игрите са специално подбрани тематично и сред тях се забелязват имена като Clever Dick и On The Piste. Смята се, че системата е първата по рода си в света. Тя не само прави посещенията в тоалетната по-забавни, но дава възможност на определени рекламодатели да достигнат до желаната аудитория чрез новия информационен канал.

Високотехнологичните писоари в бара са творение на базираната във Великобритания фирма Captive Media, която ги е оборудвала с 12-инчови дисплеи. Когато порцелановото изделие не се използва на екрана му вървят реклами. Игрите се включват автоматично, когато клиентът се доближи и извади контролера си. След това се задействат алгоритмите на играта, които предлагат завладяващи преживявания. Всичко, което трябва да направи геймърът е да се прицелва в различни места.

Една от игрите предлага спускане със ски и успехът там буквално е в ръцете на играчите. Някои от клиентите в лондонския бар вече са се изхитрили и са разработили специални техники за постигането на повече точки.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари