Всички фенове очакват издаването на последното допълнение на играта от хитовия франчайз – Call of Duty: World War II. Фактите вече се натрупват и е ясно, че DLC-то Shadow War ще излезе първо на PlayStation 4 на 28-ми август, а по-късно на Xbox One и персонални компютри. Shadow War ще ви донесе три нови карти, една нова War Mode мисия, и края на историята с нацистките зомбита. Освен това не е задължително да закупите добавката или да притежавате сезонния пропуск, за да опитате новото съдържание. От 28-ми август за един месец всеки, който се включи в групата на притежаващ Shadow War, може да играе и с новото допълнение.

Новите мултиплеър карти са Airship, Chancellery и Excavation и се намират в значителни вражески локации. В Airship ще изследвате база в Алпите, където складират внушителен цепелин. Chancellery пък е френска офис сграда с двор, който всеки от играчите ще желае да завладее. А за Excavation се пригответе да пътувате до Алжир, в мина, пълна със злато и откраднати от Немците произведения на изкуството. Мат Абът, главен дизайнер на средата в Sledgehammer Games коментира: „В тематиката на това DLC ние искахме да усилим фикцията на макс, да се забавляваме и да оставим у играча усещане за креативност, докато той играе.“

В новата War Mode мисия на име Arcane вие изследвате научна база на Тристранния пакт в Австрия. Задачата ви е да нахлуете, да откраднете важни отвари и да унищожите съмнителни протоколи в НЛО отдела. Ще бъдете възнаградени с ново въоръжение, като оръжието на Тесла, и нови серуми. Междувременно, в зомби кампанията ще посетите изгубения град Тул, където най-накрая ще спрете злия култ. Това и още много нови преживявания ви очакват във финалното DLC Call of Duty: WWII – Shadow War.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари