The Division 2 излиза след по-малко от два месеца и феновете на първата игра очакват с нетърпение да видят какво са им подготвили Ubisoft. Новата игра ще разшири и вероятно завърши това, което студиото представи с The Division.

The Division 2 ще ви отведе към американската столица Вашингтон, където вие ще сте последната пречка пред това хаосът да потопи в мрак и кръв страната. Вирусът е овладян, но сега остава по-трудното – да се възстанови реда и да се премахнат всички пречки пред това.

Едно от новите неща в следващото издание на играта, ще е сътрудничеството ви с обикновените жители на столицата, които ще ви помагат в мисията ви. Контактът ви с NPC-тата тук ще е от ключово значение за това как общността ще ви възприема, и вероятно за степента на помощ, която ще оказва на вас и на вашите колеги. А вие ще имате нужда от това. Именно главната история се очаква да предложи нещо свежо към поредицата. Тази в първата част на The Division е една от най-силните страни на играта и геймърите са уважили по достойнство усилията, които Ubi са вложили. Любопитно разкритие направи наскоро творческият директор на The Division 2 Джулиан Герити, който говори за историята в играта пред Xbox Achievements. Той разкрива, че историята в The Division е била завършвана до край от играещите, повече от всяка друга игра на компанията. А Ubisoft са известни с поднасянето на добри истории, като например тези от Assassin’s Creed и Far Cry сериите.

„Оригиналната кампания беше с продължителност от около 40 часа, което си е значително по обем време. Повече хора са завършвали The Division 1, отколкото всяка друга наша игра с акцент над историята. В този смисъл, може да разчитате на това, че The Division 2 ще предложи кампания, която ще искате да завършите“, заявява Герити. „Ние знаем силата на кампанията и разбира се The Division 2 ще предложи една предизвикателна кампания за спасяването на столицата, за спасяването на душата на Америка“.

Играта излиза за PC и конзоли на 15.03.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
nababatihvurchiloto
nababatihvurchiloto

„А Ubisoft са известни с поднасянето на добри истории, като например тези от Assassin’s Creed и Far Cry сериите.“
Последният AC с добра история, излезе 2011. Последният Far Cry, 2012.