Всички фенове на Uncharted очакват с нетърпение филма по играта вече години наред. Неуредици от всякакъв характер обаче пречат на снимките да започнат. Забавяния, смяна на режисьорите, неяснота около актьорския състав и какво ли още не. Но може би нещата най-накрая са вече окончателни. Снимките по филма по поредицата започват след месец. Той си има вече и нов режисьор (да се надяваме за последно) и доста любопитно попълнение в актьорския състав.

Ако сте следили внимателно публикациите ни, вероятно сте наясно с режисьорската одисея на Uncharted филма. На горещия стол се изредиха имената на няколко чудесни режисьора, но всеки от тях беше проектно име по-скоро, което се задържаше като човекът, който ще ръководи работата по филма, едва няколко месеца. През режисьора на „Нощ в музея“ Шон Леви, през Дан Тахтънбърг (10 Cloverfield Lane) до Травис Найт („Бамбълби“). Всички те звучаха, като точните хора за работата, но нещата все не се получаваха. Е, вече имаме името на най-новия режисьор – човекът зад Zombieland и Venom Рубен Флайшър.

Заедно с това имаме и нов човек в списъка с актьорите. Не кой да е, а самият „мистър Десперадо“ Антонио Бандерас! За това предава Variety, които съобщават, че освен него, към лентата се присъединяват и Тати Габриел и София Ати. Те ще си партнират с Том Холанд, който ще влезе в ролята на Дрейк и Марк Уолбърг, който ще играе Съли. Каква ще е ролята на Бандерас не е ясно, но се предполага, че той ще изиграе злодея във филма.

Филмът по Uncharted ще представи историята на Нейтън Дрейк преди да се превърне в смелия авантюрист, когото познавате от игрите, като действието ще се развива преди това в първата игра. Филмът трябваше да излезе в края на настоящата година, но неуредиците около режисьорското място принудиха Sony да обяви нова дата за премиерата му: 05.03.2021.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари