Кадри от Grand Theft Auto V

0
30

Rockstar Games публикува нови екранни изображения от Grand Theft Auto V. Играта трябва да излезе на 17-ти септември тази година.

Grand Theft Auto V се създава от специалистите на геймърското студио Rockstar North и според мнозина, това е най-грандиозната и най-амбициозната игра от знаменития сериал към днешен ден. Представеният в нея виртуален свят е действително огромен, изпипан до най-дребните детайли и пълен с живот от небесните висини до океанските дълбини.

Лос Сантос е градът на слънцето, наивните старици и износени звезди. Предмет за завист от целия западен свят, а сега – пристанище на долнопробен шоу-бизнес, притиснат от тежки икономически проблеми.

В центъра на сюжета се намира тройката съвършено различни престъпници, отчаяно опитващи се да хванат късмета за опашката в ежедневната борба за място под слънцето. Франклин е обикновен уличен гангстер, гонещ големите пари. Майкъл – „пенсиониран“ професионален банков обирджия, който никак не го свърта на едно място и Тревър – побъркан по насилието психопат, който се прехвърля от едно към друго с надеждата да удари джакпота.

След изчерпване на вариантите, тримата закоравели престъпници се събират заедно и залагат собствените си животи, като извършват серия тежки престъпления, в които играят на всичко или нищо.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари