Какво може да очаквате от The Division 2 след излизането на играта

0
110

Ubisoft разкри подробности за това, което може да очаквате от The Division 2 след старта на играта.

Студиото държи да подчертае, че всичко, което излезе след 15-ти следващия месец, което е официалната дата на дебюта на The Division 2, ще е безплатно. Играта все пак има сезонен пропуск и той включва ексклузивен ранен достъп до отделните „епизоди“, ранен достъп до три специализации, осем засекретени назначения, скинове и друг тип козметично съдържание за вашите герои. Сезонният пропуск за първата година на играта ще може да се поръча самостоятелно или като част от Gold и Digital Ultimate изданието.

„Безплатното съдържание започва с Tidal Basin, предизвикателно убежище на фракцията, където се намират Black Tusk. Изцяло от вас и до трима от вашите приятели зависи да ги изкарате оттам. А след това, екипът ви ще се разраснем, в хода на първия рейд за осем човека в играта: Operation Dark Hours, и от началото на лятото огромни пакети със съдържание, наречени епизоди ще ви предоставят на вас и вашите другари, нови начини да тествате вашите умения и подобрите заученото дотук“, пишат Ubi.

Всеки един от тези епизоди ще предложи нова история, нови PvP и PvE режими, както и изцяло нови специализации в края на играта. Първият от тези епизоди пристига това лято с D.C. Outskirts: Expeditions. Той ще ви изведе извън центъра на града, представяйки ви две нови мисии, както и нов режим, при който ще трябва да разследвате съдбата на изчезнал конвой. Episode 2, Pentagon: The Last Castle, който ще излезе през есента, ще изисква от вас да се промъкнете в емблематичната щаб-квартира, за да разкриете нейната тайна.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за