Как ще функционират ситуациите с постоянна смърт в Watch Dogs Legion

0
336

Watch Dogs Legion ще е най-амбициозната игра от хакерската поредица на Ubisoft. Не само заради големината на игровия свят само или историята, която ще ви отведе отвъд Атлантика – в английската столица Лондон и една ескалираща до червено пост-Брекзит ситуация, но и заради това, че всяко NPC в Legion ще се явява и герой, с който може да играете. А е много вероятно по време на часовете ви в игра на Legion да сменяте често своя герой, тъй като Ubi въвеждат условието за постоянна смърт – една неособено долюбвана характеристика от страна на геймърите. Все пак обаче, създателите на играта са се погрижили и тук да предоставят избор. Ако краят на героя ви се вижда, вие може да го спасите от неминуемата смърт, като се предадете на властите, а впоследствие да се надявате, че DedSec ще ви освободят. Това и повече научаваме от Клинт Хокинг, творческият директор на Watch Dogs Legion, който наскоро даде кратко интервю за GamingBolt.

„Окончателната смърт винаги представлява възможна вероятност, която да изберете за вашия герой. Когато индикаторът на здравето ви започне да клони към нула, вие влизате в критично състояние. В този момент, вие може да изберете да се предадете и да бъдете изпратени в затвора. Може систематично да освобождавате герои, които са били изпратени в затвора или да изчакате да бъдат освободени. Но, ако изберете да продължите борбата, то тогава рискувате да ви застигне окончателна смърт“, обяснява Хокинг.

„Поради това, че всяка мисия, всеки ред диалог и всяка кътсцена е написана да важи за всеки възможен персонаж, загубата на един от героите ви ще накара останалите от екипа ви да продължат оттам, откъдето са били и историята продължава. Всеки герой си има своя собствена предистория – историята на това как са били привлечени в DedSec и веднъж станали част от екипа ви, основната мисия и въобще цялостният наратив са историята на DedSec като отбор и как те работят заедно, за да възпрат появата авторитарния режим, който се опитва да превземе града“, завършва Хокинг.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари