Камила Лъдингтън – новото лице на Лара Крофт

2
117

Британската актриса Камила Лъдингтън ще озвучава героинята Лара Крофт в следващата серия от успешната гейм поредица Tomb Raider. С това 29-годишната англичанка се присъединява към Анджелина Джоли, Мини Драйвър и Кийли Хоус, които озвучаваха Лара Крофт в предишните серии от играта.

Освен че ще озвучава героинята обаче Камила ще й „даде и тялото си“. Нейните собствени движения ще бъдат превърнати в компютърен модел посредством технологията motion capture, която се използва вече от доста време в киното. Лъдингтън ще бъде първата актриса, която дава не само гласа, но и тялото си на една от най-популярните виртуални героини от света на игрите.

Лъдингтън беше избрана след интернационален кастинг проведен от създателите на играта Crystal Dynamics. Те се спрели именно на нея, защото гласът й придавал „емоционалната дълбочина и младежкия тон“, който търсели. Както ви разказахме по-рано, следващата серия на Tomb Raider ще представи Лара Крофт като по-млада. В играта тя ще е на 21 години и току що ще е попаднала на мистериозен остров след корабокрушение.

Лъдингтън е позната на британските зрители от филма The Duchess of Cambridge, в който играе съпругата на принц Уилям – Кейт Мидълтън. Американците пък я познават от сериала Californication, където играе редом с Дейвид Духовни. Говори се, също така, че тя ще се появи и в петия сезон на сериала на HBO True Blood.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари