Анонсирана преди четири години, Ancestors: The Humankind Odyssey се очаква с огромен интерес от геймърската общност. Причината за това, без съмнение, се нарича Патрик Дезиле, гейм дизайнер, оставил своя отпечатък върху игри, като Prince of Persia: Sands of Time и Assassin’s Creed. Става дума за изключително амбициозен проект, който ви пренася далеч назад във времето: преди десет милиона години в Африка. Играта на Panache Digital Games излиза по-късно тази година.

Наскоро Дезиле беше гост на VG24/7, за които разказа повече за своята игра. От думите му се разбира, че Ancestors ще има повече от прилична продължителност – около 40-50 часа. Първоначалният план на Дезиле беше да представи епизодичен форма за играта, но след дискусия с издателя на играта Private Division, той решава да направи самостоятелна игра. От думите му обаче се разбира, че вече има планове и за втора игра.

„Номер едно ще е грубо 40 до 50 часа геймплей, така че не говорим за нещо дребно“, обяснява Дезиле. „Когато умрете, вие се пренасяте в тялото на друг член на клана. което може да направите и сами – може да превключите по ваше желание“. Ако обаче целият клан загине, допълва Дезиле, вашата родствена линия изчезва. Което означава, че ще трябва да сте доста внимателни, ако не искате да почвате от начало след отделени множество часове в игра. „Целта е да създадеш нова генерация и бебета. Ще имате множество пластове на еволюция в самата игра и времето, което минава е от десет до два милиона години“, което на свой ред означава, че ще имате повече от една възможност за преход напред, но какъв е той, предстои да разберем.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за