Канада е поредната държава, влизаща в света на Civilization VI

0
240

Запознайте се с Уилфред Лорие.

Firaxis обяви следващата държава, която влиза с експанжъна Gathering Storm в света на Civilization VI. Това е Канада, която ще е предвождана от сър Уилфред Лорие, първият франкофонски министър-председател на северноамериканската държава и най-дълго управлявалия премиер на Канада. Изключителен визионер и един от най-прогресивните умове на времето си, той до голяма степен допринася за това, което е Канада днес.

Уникалната способност на страната се нарича „Четирите лица на мира“ и тя прави така, че да не може да обявявате изненадващи войни или нападения към градове държави, но в същото време и враговете ви няма да могат да провеждат подобни внезапни войни. Дипломацията е основното ви „оръжие“, което ще ви носи и съответните бонуси. Уникалното подобрение тук се нарича Ice Hockey Rink и може да се строи единствено в тундрата или в снега и единствено по един за град, но осигурява съответните награди и постижения.

Уникалната бойна единица на Канада се нарича „маунти“. Става въпрос за лека кавалерия, която може да установява национални паркове и получава специални бонуси, ако се сражава в близост до такива.

Civilization VI: Gathering Storm излиза в средата на февруари следващата година.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари