Киберпънков мод за Half-Life 2 стана отделна игра

0
20

В Steam излезе многопотребителската екшън-игра NeoTokyo. Играта за първи път се появи в края на миналата седмица – на 5-ти юли, и се разпространява съвършено безплатно.

Първоначално NeoTokyo бе модификация на най-популярния култов екшън Half-Life 2. Модът излезе през 2009 година, а през 2012 година разработчиците го добавиха в Steam Greenlight, където геймърите могат да избират игри, които после се появяват в основния каталог на Steam. През октомври месец същата година играта бе одобрена за публикуване в основната част на Steam, но самостоятелната версия на този екшън се появи едва сега.

Действието на NeoTokyo се развива в недалечно бъдеще в Япония. В играта са предвидени два режима, при които два отбора се сражават един срещу друг. В първия за победата е необходимо да бъдат избити всички противници, а при втория трябва да се превземе и удържи обект с име Ghost. Собственикът на обекта временно получава способността да вижда противниците си през стените.

Работата върху NeoTokyo е започнала още през 2004 година. Първоначално е било планирано това да бъде модификация за Unreal Tournament 2004, но след това разработчиците са решили да използват енджина на култовата Half-Life 2.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари