Телевизионните серии по Halo на Showtime ще включват клюова актриса от видеоигрите – Джен Тейлър, предава IGN.

Първоначално се знаеше, че актрисата, изиграла Cortana във всички основни игри от поредицата няма да участва в сериала, като вместо това, нейната роля ще бъде изиграна от Наташа Макилън, която се очакваше да вземе ролята, както на Cortana, така и на нейния създател, доктор Катрин Холси. Но поради проблеми, свързани с настоящата пандемична обстановка около COVID-19, тя няма да може да изпълни работните си задължения като Cortana, а ще вземе участие единствено като Холси.

Така на сцената се завръща актрисата, участвала като Cortana в Halo 1, 2, 3, Reach, 4, 5 и като виртуалния асистент на Microsoft в Windows устройствата. Изданието припомня, че Тейлър участва в играта и като Холси, но в случая на телевизионните серии, нейната роля ще бъде изпълнена от Макилън. Няма яснота все още дали Тейлър ще се появи като самата себе си или като CGI персонаж. Тя става част от екип, в който ще видим Пол Шрайбър, който ще изпълнява ролята на Мастър Чийф, Дени Сапани и Олив Грей, като Джейкъб и Миранда Кейс, Букин Уудбайн в ролята на Soren-066, Шабана Азми – адмирал Маргарет Парангоски и Бентли Калу, Наташа Кулзак и Кейт Кенеди, като тримата нови спартанци в сериала. Той се разработва съвместно от 343 Industries и компанията на Стивън Спилбърг Amblin Entertainment, а Ото Батхърст, известен с работата си по „Остри козирки“ и „Черното огледало“ ще е режисьор и изпълнителен продуцент на първия сезон, който ще е съставен от девет епизода.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!