Кога ще ни омръзне да играем?

3
15

„Докога ще играеш тези игри? На колко си години станал вече?!“ Когато следващия път жена ви ви зададе този въпрос, пуснете й този клип. Той най-малкото ще я накара да промени въпроса си.

Почти всеки геймър вероятно си е задавал поне веднъж въпроса: „Кога ли ще ми писне да играя?“. Е, ако смятате пристрастеността ви към гейминга като нещо лошо и порочно, гледайки този 84-годишен дядо как се забавлява искрено, играейки модерни шутъри, значи имате проблем. Ако ли не, може да сте спокоен – гейминг вируса на забавлението (ако разбира се всичко е в умерени граници) ще продължи да ви кара да се смеете, ядосвате и вълнувате и след 30-40-50 години, вероятно.

„Поканихме нашия 84-годишен дядо да поиграе с нас Black Ops 2 и Halo 4…не сме и предполагали, че той ще реагира по подобен начин“. Така започва описанието към видеоклипа момчето, което го е качило в YouTube, а коментарът на потребител с псевдоним TheMusketITuckedIt е красноречив и оставям коментарът на вас: „В това хора, е именно целият смисъл на гейминга“.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари