Разработваните от HBO и PlayStation Producyions серии по The Last of Us, за които ви разказахме наскоро, продължават да добавят качество към продукцията. Тази седмица стана ясно, че автора на музиката на оригиналната игра и на TLOU Part II Густаво Сантаолала (Brokeback Mountain, Babel, 21 Grams) ще пише музиката и по сериите по играта.

Новината за това беше беше съобщена от създателя на The Last of Us Нийл Дръкман в социалната мрежа Twitter.

„Е, това е вълнуващо! Освен, че ще дари невероятния си музикален талант на The Last of Us Part II, Густаво Сантаолала се присъединява към нас за The Last of Us на HBO!“, написа Дръкман вчера.

По този начин, Сантаолала се присъединява към доказано име в гейм индустрията и творец като Дръкман и към създателя на HBO сериите „Чернобил“ Крейг Мазин. Към момента се знае твърде малко за това, което подготвят HBO и PlayStation Productions, като беше потвърдено, че работата по сериите ще започне веднага след излизането на The Last of Us Part II,

Друго нещо, което стана известно наскоро е, че телевизионния формат ще следва тясно общата сюжетна рамка на първата игра, тоест да очакваме в центъра на историята да видим Джоел и Ели. И още нещо. Наскоро Мазик потвърди, че няма да променя сексуалната ориентация на Ели.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари