Конзолата Ouya излиза на пазара през юни

1
11

Един от най-успешните продукти за 2012 година – гейм конзолата с Android Ouya – ще бъде пусната на пазара този юни. Това бе обявено на официалния сайт на продукта, където е написано, че крайната му цена ще е $99.

Тези, които желаят да си купят конзолата, могат да я поръчат директно през сайта или да изчакат появата й в някой от магазините на търговските партньори на едноименната компания. Сред тях са и Amazon. Поръчките на Ouya, както директно от официалния сайт, така и от сайтовете на магазините, вече са отворени. За съжаление обаче нямаме точната дата, на която поръчалите си продукта ще го получат. „Юни“ е най-конкретната информация, с която разполагаме.

Както вече знаем, Ouya ще предлагат и допълнителен безжичен контролер за конзолата, който ще струва още $49. Гейм платформата ще бъде съвместима с много популярни услуги от типа на XBMC, OnLive и интернет радиото TineIn. По всяка вероятност спецификациите на конзолата ще останат непроменени до пускането й през юни и не се очакват изненади в този аспект.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари