Конзолите Ouya излизат на пазара този месец

0
22

Със сигурност сте чували името Ouya – то ще остане в историята като гейм продуктът събрал най-много дарения чрез краудсорсинг. Конзолата за игри успя да събере $8,5 милиона това лято благодарение на индивидуалните дарения на потребителите на Kickstarter. Добрата новина за тях е, че бюджетната конзола с Android OS ще излезе на пазара този месец.

Тук обаче трябва да отбележим нещо важно: първи ще получат конзолите тези, които дариха най-малко $699 за производството й. Това са главно разработчици на игри, които ще получат поръчаните си конзоли на 28 декември. Всички останали потребители на Kickstarter, които дариха по $95, ще получат заявените си продукти чак през март 2013 година.

Първата партида конзоли Ouya, която ще бъде доставена през декември, ще е специална. Производството й е било по-скъпо, а целта й е главно да вдъхнови разработчиците да започнат да произвеждат игри, които по-късно геймърите ще играят на нея. Единствената уловка за разработчиците е, че са длъжни да осигурят част от геймплея безплатно. Те трябва да решат дали безплатна ще е само демо версията на играта им или целият продукт.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари