Три седмици преди премиерата на Red Dead Redemption 2, Sony разкри какво точно ще бъде временното ексклузивно съдържание за собствениците на PlayStation 4 версията на играта. И съдейки по описанието, това не е нещо, без което да не може да живеете.

Когато Rockstar Games анонсира Red Dead Redemption 2 през октомври 2016 г., издателят и Sony обявиха маркетингово партньорство, което да донесе на PS4 геймърите „първи достъп до избрано онлайн съдържание“. Без да дават повече подробности, мнозина решиха, че този онлайн компонент се отнася до мултиплейър режима Red Dead Online.

В действителност става въпрос за четири предмета: кон Red Chestnut Arabian Horse, седло Alligator Skin Ranch Cutter Saddle, револвер High Roller Double-Action Revolver и костюм Grizzlies Outlaw Outfit.

Всички те ще бъдат ексклузивни за PS4 версията на играта за период от 30 дни, след което ще са налични и за Xbox One. Не се знае обаче как изобщо ще може да ги придобиете – веднага, чрез покупка или отключване. Пистолетът обаче е револверът с най-бърза стрелба в играта.

Red Dead Redemption 2 излиза на 26 октомври за PS4 и Xbox One, а Red Dead Online ще стартира през ноември.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари