С края на настоящето конзолно поколение и на прага на новото, и входа на клауд гейминга, изглежда така сякаш предстоят тектонични размествания в света на видеоигрите. Станахме свидетели на сключването на необичаен за предишните години съюз между Sony и Microsoft, който засяга полето на гейминга. Google заяви сериозни амбиции в стрийминга на игри, направиха го и Microsoft с Project xCloud. Видяхме и как Sony подава ръка на света на PC игри, освобождавайки от прегръдката си вече излезли ексклузиви, като тези на Quantic Dream, а за последно и Death Stranding на Хидео Коджима. И макар и спекулациите за разминаването на границите между отделните гейминг платформи да е все така далеч, то сякаш нещата отиват именно в тази посока.

През миналата седмица се появи някаква минимална надежда за още един голям ексклузив, привързан към PS4, да се появи за PC. В интерес на истината, всичко е в сферата на пожеланията.

„Знаете ли, за мен би било удоволствие. За съжаление, това е решение, което е отвъд финансовите ми възможности. Както и е видно, аз не съм Коджима“, написа в Twitter създателят на God of War Кори Барлог на въпрос, дали подобно на Death Stranding, последния God of War може да бъде анонсиран и за PC.

В интерес на истината, God of War и сега може да се играе в Windows – посредством PlayStation Now, но играта си остава PS4 ексклузив, поне докато Sony не реши друго, за което намеква и Барлог.

9
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
8 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
pedro
pedro

* God of War and Uncharted 4: A Thief’s End available on PS Now until January 2, 2020

Георги
Георги

По-добре да се играе на конзолата, отколкото през ps now.

Да ти Е капитализма!
Да ти Е капитализма!

Ти кога я игра през PS Now, че знаеш?

Георги
Георги

Никога няма да си го причиня да я играя през стрийминг услуга. Играх я на ps4 pro още като излезе. Знам понеже се интересувам.. Ти по тая логика пробвай отзад може и да ти хареса ахха страшни сте

Agentpat™
Agentpat™

Само за спорта – опитай да я поиграеш през PlayStation Now и ще видиш, че от България не може!

Георги
Георги

Мен не ме интересува дали от България може или не, казвам че не е същото като да я играеш от конзолата.

Agentpat™
Agentpat™

А мен не ме интересува, че не те интересува! Много ясно е, че е по-добре да се играе от конзолата! Няма нужда да откриваш Америка!

Георги
Георги

Ми тогава кво пискаш като знаеш, че съм прав ?

Agentpat™
Agentpat™

Ако става въпрос за пискане, по-голям пискун, от теб, тук няма! Изобщо не вдяваш какво ти се говори, но иначе за ланкаджия те бива! Прочети първия ми пост и може и да разбереш за какво идеше реч.