Кори Барлог за сравненията на God of War с Dark Souls сериите

0
307

Дебютът на следващия God of War наближава с всеки един ден, а от Sony Santa Monica не престават да ни заливат с различна информация и материали за играта. Последните идват отново от страниците на блога на PlayStation, а техен източник е пак Кори Барлог, игрови директор на заглавието.

Той отговаря на честно задавани въпроси от геймърите, а освен текста, може да чуете и над 20-минутно интервю с него, качено в Soundcloud. Изглежда, че съдейки по това, което са видели досега от играта, мнозина сравняват God of War с Dark Soul сериите. Барллог отбелязва сравненията, подчертавайки, че поредицата за Кратос винаги е притежавала отбелязваните характеристики – за щита на Кратос и за дизайна на нивата, които правят плавен възходящ преход едно с друго, сливайки цялостното преживяване в едно.

„В цялата история на поредицата имаме тези приплитащи се нива. Дали ще е с първия God of War и Храма на Архитекта на гърба на Хронос или когато стигате до Храма на съдбата в God of War II, имате всички тези зони, които сякаш обикалят една около друга“, обяснява Барлог. „Ние харесваме тази идея за разгръщането на нещата от само себе си, давайки ви по малки хапки от този изследователски дух. Голяма част и от тази игра е такава и имате тези зони, които сякаш се въртят около себе си. С хода на играта, тя се разширява все повече и повече и вашият изследователски дух и любопитство биват възнаградени, дори и повече от това, ако решите да поемете по непредначертан предварително път“.

God of War излиза на 20.04. за PS4.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари