Котка поврежда геймърски компютър по много оригинален начин

6
2448

Котките са лесни за отглеждане животни. Трябва да ги храните, разресвате, да им давате вода и играчки, да им чистите тоалетната, да им позволявате да ви съдират дрехите и кожата и така нататък. Като благодарност те ви дават много любов и шум всяка сутрин. Ако ги ядосате обаче, лошо…

Това се случи на стриймърът JadedBlue, който сега не може да публикува видео съдържание в интернет. В един уникален видеоклип в YouTube се вижда как котката му Келси е решила, че стопанинът не ѝ обръща достатъчно внимание. По тази причина тя е повърнала върху техниката на геймъра толкова опустошително, че я е повредила.

Началото на клипа по нищо не издава предстоящата катастрофа. Виждаме JadedBlue играейки си играта, гърмейки насам-натам, когато чува някакви далечни мяукания. Той насочва поглед към пода с думите „Какво става, приятелче“ и няколко секунди и една експлозия по-късно записът прекъсва. Чуваме единствено изненадата му накрая.

По-късно JadedBlue сподели в Twitter останките от опустошението. Изглежда домашният любимец е скочил върху кутията и демонстративно се е освободил от товара върху вентилационните отвори, вероятно повреждайки дънната платка, видеокартата, захранването и т.н.

По тази причина внимавайте как третирате своите котки. Тези любвеобилни създания няма да ви кажат кога ще скочат върху компютърната ви кутията с хардуер за хиляди левове и ще я повредят.

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
123
123

„повреждайки сънната платка, “ :)))

Срам за България
Срам за България

Чудо, направили са корекция в публикувания превод :d за първи път..

Палустиниец
Палустиниец

Това да не е взето от „На кафе“ 🙂 ?

jafujag
jafujag

Страхотна новина! Автора е повърнал!

Капитализъм
Капитализъм

Търсенето определя предлагането. Свиквай!